Δυνατό και αποφασιστικό άρωμα, με ευχάριστες καβουρδισμένες νότες και ζωηρή, διαρκή επίγευση. Ο Ιταλικός Espresso στην πιο έντονη μορφή του. Χωρίς συμβιβασμούς.
Η K2 Garden προσφέρει φυσικούς, μη καβουρδισμένους, υψηλής ποιότητας 100% κόκκους πράσινου καφέ Arabica που καλλιεργούνται στην Τανζανία. Αυτή είναι μια φυσική, πλούσια, φωτεινή γεύση αφρικανικού καφέ.
Αυτή τη στιγμή, το 90% του καφέ καλλιεργείται από μικρούς αγρότες, και η K2 Garden δημιουργεί άμεσες εμπορικές αλυσίδες για να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες σε δίκαιο εμπόριο.
Ο συνδυασμός εξαιρετικού εδάφους, κλίματος και πηλού ηφαιστειακού εδάφους επιτρέπει την καλλιέργεια εξαιρετικού καφέ.
Ο καφές είναι αρκετά δυνατός, έχει φωτεινή και πλούσια γεύση με πικάντικες νότες.
Χωρίς γεύση, χωρίς γλουτένη και χωρίς γενετικά τροποποιημένα οργανισμούς.
100% βιολογικός, φυσική σύνθεση, πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Ο καφές για καβουρδισμό αναφέρεται στους πράσινους κόκκους καφέ (μη καβουρδισμένους) που προορίζονται να θερμανθούν σε έναν καβουρδιστή για να αναπτύξουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους. Αυτοί οι κόκκοι καφέ καλλιεργούνται, συγκομίζονται και προετοιμάζονται ειδικά για επαγγελματίες και ερασιτέχνες καβουρδιστές που επιθυμούν να ελέγξουν το προφίλ καβουρδίσματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.
Ο καφές ντεκαφεϊνέ είναι ένας ειδικός τύπος καφέ που έχει απομακρυνθεί η παρουσία της καφεΐνης, μιας από τις πιο γνωστές νευροδιεγερτικές ουσίες που περιέχονται στον καφέ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20 ΤΕΜ
1 ΠΑΛΕΤΑ 1200 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 23/02/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΠΑΛΕΤΕΣ
Ο ινδονησιακός καφές είναι παγκοσμίως γνωστός για τα πολύπλοκα και πλούσια γευστικά του προφίλ. Η μοναδική γεωγραφική θέση της Ινδονησίας και το τροπικό κλίμα προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια πρώτης ποιότητας κόκκων καφέ Arabica και Robusta, τους οποίους η Kaffkao Trading επιλέγει προσεκτικά και προμηθεύεται απευθείας από τοπικούς αγρότες.
Arabica Καφές
Ο καφές Arabica από την Ινδονησία διακρίνεται για τη ήπια αλλά και βαθιά γεύση του, συχνά με νότες σοκολάτας, ξηρών καρπών και εξωτικών μπαχαρικών. Χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος και τις υψηλές καλλιεργητικές περιοχές, όπως στην Ατσεχ, τη Σουλαβέση και στα υψίπεδα της Ιάβας και του Μπαλί, ο Arabica αναπτύσσει μια λεπτή οξύτητα και ένα απαλό, ισορροπημένο άρωμα. Ο καφές μας Arabica είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για τους λάτρεις του καφέ που προτιμούν ένα κομψό, πλούσιο προφίλ και εκτιμούν τις λεπτές αποχρώσεις.
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Γεύση: Σοκολάτα, καραμέλα, ελαφρές φρουτώδεις νότες
- Οξύτητα: Ήπια και ισορροπημένη
- Υψόμετρο καλλιέργειας: 1.200 - 1.800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας
- Προέλευση: Ατσεχ, Σουλαβέση, Ιάβα, Μπαλί
Robusta Καφές
Ο καφές Robusta από την Ινδονησία είναι πιο ισχυρός και έντονος από τον Arabica και προσφέρει ένα γεμάτο, γήινο άρωμα με μια πινελιά μπαχαρικών και σκούρας σοκολάτας. Καλλιεργείται κυρίως σε χαμηλότερες φυτείες σε περιοχές όπως η Σουμάτρα, η Ιάβα και το Μπαλί και περιέχει περισσότερη καφεΐνη από τον Arabica. Αυτός ο Robusta είναι ιδανικός για εσπρέσο ή ισχυρές μίξεις καφέ και εκτιμάται ιδιαίτερα από τους λάτρεις της έντονης γεύσης του καφέ.
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Γεύση: Μπαχαρικά, σοκολάτα, με ελαφρώς καπνιστή νότα
- Οξύτητα: Χαμηλή, γεμάτη και ισχυρή
- Υψόμετρο καλλιέργειας: 200 - 800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας
- Προέλευση: Σουμάτρα, Ιάβα, Μπαλί
Η Kaffkao Trading προσφέρει αυτές τις ινδονησιακές ποικιλίες καφέ ως ακατέργαστους κόκκους για χονδρεμπόρους και διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα μέσω άμεσων συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς. Και οι δύο ποικιλίες αντικατοπτρίζουν τον αυθεντικό χαρακτήρα της Ινδονησίας και παράγονται σύμφωνα με βιώσιμα και ηθικά πρότυπα.
Το Lungo αποτελείται κατά 95% από κόκκους robusta, οι οποίοι σας προσφέρουν αυτή τη δυνατή γεύση σε μια πιο μακροχρόνια μερίδα. Ιδανικό για να ξεκινήσετε μια μακρά ημέρα!
Πωλείται σε συσκευασίες των 10 καψουλών - Κουτί με 10 συσκευασίες 100 καψουλών
Μίγμα Forte
Μίγμα 100% Ρομπούστα.
Σκούρα και συμπαγής κρέμα.
Δυνατό, αποφασιστικό, επίμονο.
Σκούρο καβούρδισμα.
Η δεύτερη πιο παραγόμενη ποικιλία καφέ στον κόσμο μετά την Αραβικά, το μίγμα Forte χαρακτηρίζεται από ένα έντονο και επίμονο άρωμα, γεμάτο και με γεύση "σοκολατένια". Χάρη στο σκούρο καβούρδισμα, είναι ένας καφές με αποφασιστικό και επίμονο χαρακτήρα… ο κλασικός ναπολιτάνικος εσπρέσο.
Συστατικά: 99% Καφές 1% Άρωμα Καρύδας
Σημείωση: ΟΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΚΟΡΤΕΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ NESPRESSO ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ.
ΑΡΩΜΑ: ΚΑΡΥΔΑ
Οι καλύτεροι κόκκοι καφέ έχουν ετοιμαστεί για εσάς με τις πιο ειδικές μεθόδους καβουρδίσματος. Με το μοναδικό του άρωμα, αφρό και άρωμα, ο καφές Mastic Turkish Coffee από την Coffee Tiryakisi είναι τώρα μόλις ένα κλικ μακριά!
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΜΟΡΦΙΔΟ
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΕΝΤΕΝΣΟ
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ 100% ΑΡΑΒΙΚΑ
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΑΤΟ
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ ΣΟΛΟΥΜΠΙΛΕ
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΟΡΖΟ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΟΛΕΠΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ
ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΠΙΓΕΥΣΗ
Μείγμα που δημιουργείται συνδυάζοντας έναν εξαιρετικό καφέ Robusta με απαλό άρωμα και γεμάτη, πλούσια γεύση, με μακρύ και διαρκή επίγευση; ποιοτικοί καφέδες προερχόμενοι από την Αφρική και την Κεντρική Αμερική, καβουρδισμένοι σκούρα.
Η ελαφρότητα του καφέ Cor στις πρακτικές κάψουλες καφέ ή σε μεμονωμένες δόσεις.
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γευτείτε έναν πραγματικό ελαφρύ εσπρέσο, χωρίς καφεΐνη, στο σπίτι όπως σε ένα καφέ; με ελαφριά και αρωματική γεύση... για όσους θέλουν να αποφύγουν την καφεΐνη χωρίς να στερηθούν την απόλαυση ενός καλού εσπρέσο... με λιγότερο από 0,10% καφεΐνη.
Η ένταση του καφέ δεν εξαρτάται μόνο από το ποσοστό καφεΐνης, αλλά και από την καβουρδισμένη διαδικασία; γι' αυτόν τον λόγο, ο Αραβικός καφές από τη Νότια Αμερική με λίγο Ρομπούστα, καβουρδίζεται γρήγορα ενισχύοντας το άρωμά τους.
Για όσους κατανοούν την ποιότητα και τη διαφοροποίηση, εμπνέει με τη γεύση της. Μετά την Αιθιοπία, οι πιο νόστιμοι κόκκοι καφέ καλλιεργούνται στην Κολομβία. Ο καφές Addis Ababa επιλέγει τους καλύτερους και υψηλής ποιότητας κόκκους από κάθε συγκομιδή και τους συσκευάζει μετά από ειδικές διαδικασίες προετοιμασίας. Ο καφές Single Origin Κολομβίας περιέχει φυσικές νότες σοκολάτας και φουντουκιού. Η έντονη αρωματική γεύση εμπνέει. Στους καφέδες Addis Ababa, το άρωμα προέρχεται από τους ίδιους τους κόκκους, δεν χρησιμοποιούνται επιπλέον αρώματα. Η προσοχή στη μέθοδο καλλιέργειας γίνεται αισθητή στη γεύση. Στον καφέ Addis Ababa, όλοι οι κόκκοι καβουρντίζονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες και χρόνους ανάλογα με το άρωμά τους. Ο καφές Single Origin Κολομβίας έχει παραχθεί από κόκκους καφέ Κολομβίας με μέτριο καβούρνισμα.
Αφεθείτε στη μοναδική γεύση των καψουλών καφέ Nescafé Dolce Gusto Cappuccino, μια συμφωνία γεύσεων που έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την εμπειρία του καφέ σας σε νέα ύψη. Με 24 μερίδες καθαρής ευτυχίας, κάθε γουλιά θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο απαράμιλλης απόλαυσης.
Ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία του πλούσιου, αρωματικού εσπρέσο που συνδυάζεται αρμονικά με γάλα απαλό και κρεμώδες, δημιουργώντας μια βελούδινη υφή που αγκαλιάζει τον ουρανίσκο σας. Το δελεαστικό άρωμα θα ενθουσιάσει τις αισθήσεις σας, ενώ η πλούσια αφρώδης κορυφή προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε κάθε κούπα.
Είτε ξεκινάτε την ημέρα σας με μια αναζωογονητική πρωινή ρουτίνα είτε την απολαμβάνετε ως ένα απογευματινό ενισχυτικό, αυτό το εξαιρετικό Cappuccino είναι το διαβατήριό σας για την τελειότητα του καφέ. Αγκαλιάστε τη γοητεία του καφενείου στην άνεση του σπιτιού σας, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους και ευχαριστώντας τους αγαπημένους σας με την κομψότητα μιας δημιουργίας ποιότητας barista.
Το Βιολογικό Φυσικό Άρωμα Καφέ μας, υδροδιαλυτό, γαλλικής παραγωγής, συμπυκνωμένο και 100% φυσικό (πιστοποιημένο βιολογικό), θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια φρουτώδη και λεπτή γεύση καφέ σε όλες τις παρασκευές σας.
Αποτελείται από αρωματικές παρασκευές, φυσικές αρωματικές ουσίες, νερό, αιθυλική αλκοόλη*, καφεΐνη: 4000 mg/kg. (*Προερχόμενα από βιολογική γεωργία)
Ιδανικό για να ενσωματωθεί σε γκανάς, γέμιση μακαρόν, ζαχαρωτά, ταξιδιωτικά κέικ, παγωτά και φλάν μεταξύ άλλων γλυκών.
Συμβουλές από Σεφ: Το Βιολογικό Φυσικό Άρωμα Καφέ είναι συμπυκνωμένο, ρίξτε μερικές σταγόνες ανάλογα με την επιθυμητή δοσολογία και ανακατέψτε με τη βοήθεια των μαλακών σπατουλών μας στις παρασκευές σας. Ενσωματώστε κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου. Αν η παρασκευή πρέπει να ψηθεί, αυξήστε τη δοσολογία ανάλογα με τη διάρκεια και την ένταση του ψησίματος.
Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσετε με μια ελαφριά δοσολογία και να ενισχύσετε μόνο αν είναι απαραίτητο.
Αναφορά: ARB051
Σε απόθεμα: 36 προϊόντα
Διαστάσεις: 58 ml
Καφές υψηλής ποιότητας με ομαλή και ισορροπημένη γεύση, καλλιεργημένος σε υψόμετρο μεταξύ 800 και 1300 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με έντονο και λεπτό άρωμα. Νότες βανίλιας, αποξηραμένων και ξηρών φρούτων που ξεχωρίζουν σε ένα καλά στρογγυλεμένο και εξαιρετικό σώμα. Ένας καφές που διακρίνεται για τον πλούτο και την λεπτή οξύτητά του, με εμφανείς νότες σοκολάτας εμπλουτισμένες με υποψίες καραμέλας και μια επίγευση ψημένου ψωμιού.
Απευθείας από την επαρχία Musasa στο Ρουάντα, σας παρουσιάζουμε τον NYARUBUYE!
Ένας καφές που θα σας μαγέψει με την φρουτώδη έντασή του, με νότες από μούρα, φρούτα του πάθους και ανανά... ένα πραγματικό κοκτέιλ εξωτικών αισθήσεων σας περιμένει στην κούπα! Είναι ένας μοναδικός καφές, παραγόμενος σε μια πολύ γόνιμη τροπική περιοχή στο βορειοανατολικό Ρουάντα. Ο δημιουργός της Coffee Villargers Ltd, Tom Bagaza, ενδιαφέρεται για την ευημερία των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται, γι' αυτό και επενδύει για να έχει άμεσο αντίκτυπο στην περιοχή του (πρόσβαση σε πόσιμο νερό, εκπαίδευση νέων και γυναικών).
Διαθέσιμο σε μορφή 250γρ.
Κόκκοι ή αλεσμένος.
Ο καφές έχει την προέλευσή του στην Αιθιοπία, γύρω στον 12ο αιώνα άρχισαν να παράγουν το ποτό που είναι ο καφές. Οι Άραβες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την κατανάλωση καφέ στην αραβική χερσόνησο και στη Μέση Ανατολή. Η κατανάλωση καφέ αρχίζει στην Ευρώπη γύρω στον 17ο αιώνα. Η καλλιέργεια του καφεόδεντρου επικεντρώνεται κυρίως στην ενδοτροπική ζώνη.
Αυτή τη στιγμή, ο καφές είναι το δεύτερο πιο καταναλωμένο ποτό στον κόσμο. Η Μαδαγασκάρη κατείχε σημαντική θέση στην παραγωγή καθαρού αραβικού καφέ ή καφέ ρόμπουστα τα τελευταία χρόνια του 20ού αιώνα. Αυτή τη στιγμή, η Μαδαγασκάρη έχει ξεπεραστεί από άλλες χώρες παραγωγούς. Ωστόσο, οι κόκκοι καθαρού αραβικού καφέ ή καφέ ρόμπουστα από τη Μαδαγασκάρη είναι καφέ υψηλής ποιότητας και πολύ ζητούμενοι στην αγορά, καθώς το νησί διαθέτει πολλές άγριες και ενδημικές ποικιλίες καφεόδεντρων. Η κύρια παραγωγή της Μαδαγασκάρης είναι ο καφές ρόμπουστα.
ΜΙΣΚΕΛΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙ, Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΓΛΥΚΕΡΕΣ ΝΟΤΕΣ.
ΣΥΝΘΕΣΗ: 70% ΡΟΜΠΟΥΣΤΑ 30% ΑΡΑΒΙΚΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ
Ποικιλίες Τουρκικού Καφέ από το Ταχμίς;
* Τουρκικός Καφές
* Καφές με Φιστίκι
* Καφές με Μαστίχα
* Οθωμανικός Καφές
* Καφές Ντιμπέκ
* Καφές με Φράουλα
* Καφές με Καρδάμωμο
* Καφές με Πορτοκάλι και Σοκολάτα